Det siger tidligere deltagere og klienter

“Jeg har igennem mange år lidt af angst, stress, voldsom tankemylder og søvnløshed, og har i den forbindelse gået til diverse psykologer/psykiatere og alternative behandlere uden de store resultater. Derimod har de helende vandringer vist sig at være særdeles effektive for mig. Efter en 2 timers vandring er jeg ladet op med god energi, er dejlig rolig og afslappet, og fyldt op med motivation og inspiration. For mig er det helt utroligt, at jeg nu er i stand til at føle mig selv og mine behov langt tydeligere. Jeg er blevet i stand til at visualisere den ro som jeg oplever på vores vandringer og dermed bremse min stress og uro betydeligt.  Jeg er blevet langt bedre til at sanse og åbne op på en mindfull måde og være i nuet.
De helende vandringer har forbedret min livskvalitet og givet mig troen på, at jeg selv kan påvirke min livssituation til det bedre.
Elin er særdeles dygtig til at fornemme ens behov og vide hvilke ressourcer i naturen som bedst kan understøtte og motivere til en positiv udvikling. Hun besidder en dejlig ro, så man føler sig tryg og “set” i samværet med hende.
De ‘Helende vandringer’ er kommet til mig som ‘sendt fra himlen.’ Jeg er dybt taknemlig. ”     – Hanne.

“Hos Elin er der skabt et trygt, hjertevarmt og fortroligt rum. Da jeg kom første gang var den hjertevarme ikke noget jeg før havde oplevet i terapi. At arbejde sjæleligt var heller ikke noget jeg havde prøvet før, men det havde så stor effekt. Jeg fik hurtigt en anden forståelse af mig selv og mine oplevelser end jeg før havde erfaret. Jeg elsker at træde ind af døren hos Elin, for jeg finder altid en ro selv om det kan være svære ting som bearbejdes.”        – Pia

“Jeg nød hvert minut. Fordybelsen i naturen. Den flotte vandretur. Badeturen i Hald Sø i stilhed. Frokost i det grønne. Og rigtig gode og fordybende øvelser undervejs, som både overraskede og som fandt frem til essensen. Det var også rigtig godt at slutte af med at male til sidst.
Jeg synes du er en fantastisk vejleder. Meget nærværende og respektfuld. Og så har du en helt speciel stilhed og ro over dig.
Jeg håber at du kommer rigtig godt i gang med ”Åbne rum”. Mange mennesker har brug for det !!” – Lise

“Tusinde tak for et fantastisk kursus. Det var noget af en opvågning, af de gode. Jeg fik lært at observere og forstå, hvor vigtig det er for min krop, min psyke og sjæl at de symptomer jeg får i livet, bliver taget sig kærligt af på lige fod, det hele hænger sammen. Det blev meget synligt for mig at netop min krop bliver skurken og holdt ude og ikke set og hørt når der opstår et symptom: ”det er også den dumme krop der er skyld i at jeg har det dårligt.”
Det fik jeg virkelig lært gennem alle de små udfordringer du gav os. Når vi tegnede, farvede, skrev og lavede små familie opstillinger bygget op om vores symptomer, specielt denne øvelse var så lærerigt for mig. Og ikke at forglemme meditationerne, der hver gang skabte ro i mig. Meget af det du guidede os igennem, havde jeg ikke prøvet før, men jeg var meget tryg.
Det der også var rigtig rart, var at vi ikke skulle krænge vores inderste ud til de andre kursister, men at vi kun snakkede om det vi oplevede i øvelserne, som også var frivilligt. Du skabte så meget tillid så det var aldrig et problem. Det gav så meget plads til bare at være.
Det var også dejligt at selv om du havde en plan for dagen var der plads og tid til at dele evt. oplevelser der fyldte for os hver især efter øvelserne.
Vil hermed gerne sige tak til dig Elin, for et super godt kursus. Det har givet mig langt mere ro, og accept af min krop. Hele mig har det langt bedre når jeg tager mig kærligt af hele mig, og mine symptomer kommer ikke til at fylde som en tung klods om mine ben som før. Jeg konstaterer at de til tider dukker op og de er en del af mig.  Af hjertet tak”
– Annette

“To be able to see and feel where I’m stuck from a different perspective in Elin’s transformational workshop was so illuminating! This isn’t just a different way to THINK about where I was stuck, it was a full embodied experience from a deeper place and relating to it from different parts of me. I had never imagined that I was holding on to something that wasn’t mine to hold. The release of this stuckness at the end of the workshop was magical! It was felt and it was sent off with love. And what is mine to hold moving forward, is now by my side, on my side versus working against me. I am deeply grateful for this experience through Elin’s loving guidance.”

-Nicole

“I loved this Family Constellations workshop and was surprised at the unexpected things that came up. I started out with a certain idea in mind, but with Elin’s gentle guidance, I had some realizations about my relationships with my family and how certain feelings are really deeply ingrained.  It takes this kind of work to reveal these deep rooted emotions, where they come from, and to find ways to heal and evolve into a newer vision. It was amazing that making small changes suggested by Elin created a definite shift in my understanding of myself.

Elin created a lovely group energy and yet was able to give us each individual attention. She intuitively guided us, and the workshop flowed with her calm and supportive demeanor.  She is so experienced and has a depth of knowledge which made this such a valuable experience. Thank you Elin!”

-Marieke

“Jeg har fået terapeutisk massage hos Elin. Det var en fantastisk oplevelse. Den ro og det nærvær hun har, gør det muligt at give sig hen i tillid og bare tage imod. Det giver en tryghed, til at turde møde hvad der end måtte komme op til overfladen i forløbet. Mine varmeste anbefalinger og tusind tak for for hjælpen.”      –  Helle

“En forunderlig rejse ud i naturen og med Elins fine guidning og ro fandt mit udtryk vej ud, både på lærred og med ord. Virkelig en rejse værd, som jeg gerne tager på igen!” –  Charlotte

“En dag, der var godt tilrettelagt.
Det var fint, at vi ikke i detaljer, vidste hvad dagen ville bringe. Det gav en ekstra dimension at vi ikke skulle tænke frem. Det gjorde at det var lettere at være fuldt ud i processen med vores emne.
Dejligt, at vi ikke skulle dele vores dagsemne med hinanden og ej heller fremvise tegninger efter vi havde tegnet. Det fik fokus hen på processen i stedet for, hvordan tegningerne så ud og hvor god man er til at tegne.
Du er meget stille og rolig og man føler dig tryg i dit selskab.  Dagen har været meget i mine tanker, og mine åbenbaringer har fyldt på en god måde siden.”
– Mette

“Fra første færd indgød du mig med dit ikke-dømmende, rolige væsen en fornemmelse af tryghed til at være den, man er.
Jeg er vældig imponeret over, at vi på så forholdsvis kort tid (6 timer) blev guidet igennem både ydre og indre landskaber, og blev ført så vidt omkring. At det er muligt at komme på en vedkommende og stærk rejse i sit eget sind via en kombination af tegning og ord.
Med dine enkle og klare instruktioner var vi aldrig i tvivl om, hvad opgaverne lød på, eller  hvor vi skulle gå, og hvornår vandringen var i stilhed.
Meget elegant blev de indre højder og dybder matchet med det altid betagende landskab omkring Hald Sø, og ”hellige ” træer, vandløb og selve søen blev aktive elementer i den meditative vandring – uden at det på nogen måde virkede søgt eller poppet, men tvært imod kraftfuldt og sanseligt.
At vi efter 5 timer var klar til hver især at give, det emne, som vi havde vandret med, et billedligt udtryk og efterfølgende skrive et personligt eventyr, forekommer fortsat helt utroligt stærkt.”
– Bodil

Tilmeld dig Åbne Rums nyhedsbrev