Det siger tidligere deltagere og klienter

“Hos Elin er der skabt et trygt, hjertevarmt og fortroligt rum. Da jeg kom første gang var den hjertevarme ikke noget jeg før havde oplevet i terapi. At arbejde sjæleligt var heller ikke noget jeg havde prøvet før, men det havde så stor effekt. Jeg fik hurtigt en anden forståelse af mig selv og mine oplevelser end jeg før havde erfaret. Jeg elsker at træde ind af døren hos Elin, for jeg finder altid en ro selv om det kan være svære ting som bearbejdes.”        – Pia

“Jeg nød hvert minut. Fordybelsen i naturen. Den flotte vandretur. Badeturen i Hald Sø i stilhed. Frokost i det grønne. Og rigtig gode og fordybende øvelser undervejs, som både overraskede og som fandt frem til essensen. Det var også rigtig godt at slutte af med at male til sidst.
Jeg synes du er en fantastisk vejleder. Meget nærværende og respektfuld. Og så har du en helt speciel stilhed og ro over dig.
Jeg håber at du kommer rigtig godt i gang med ”Åbne rum”. Mange mennesker har brug for det !!” – Lise

“Tusinde tak for et fantastisk kursus. Det var noget af en opvågning, af de gode. Jeg fik lært at observere og forstå, hvor vigtig det er for min krop, min psyke og sjæl at de symptomer jeg får i livet, bliver taget sig kærligt af på lige fod, det hele hænger sammen. Det blev meget synligt for mig at netop min krop bliver skurken og holdt ude og ikke set og hørt når der opstår et symptom: ”det er også den dumme krop der er skyld i at jeg har det dårligt.”
Det fik jeg virkelig lært gennem alle de små udfordringer du gav os. Når vi tegnede, farvede, skrev og lavede små familie opstillinger bygget op om vores symptomer, specielt denne øvelse var så lærerigt for mig. Og ikke at forglemme meditationerne, der hver gang skabte ro i mig. Meget af det du guidede os igennem, havde jeg ikke prøvet før, men jeg var meget tryg.
Det der også var rigtig rart, var at vi ikke skulle krænge vores inderste ud til de andre kursister, men at vi kun snakkede om det vi oplevede i øvelserne, som også var frivilligt. Du skabte så meget tillid så det var aldrig et problem. Det gav så meget plads til bare at være.
Det var også dejligt at selv om du havde en plan for dagen var der plads og tid til at dele evt. oplevelser der fyldte for os hver især efter øvelserne.
Vil hermed gerne sige tak til dig Elin, for et super godt kursus. Det har givet mig langt mere ro, og accept af min krop. Hele mig har det langt bedre når jeg tager mig kærligt af hele mig, og mine symptomer kommer ikke til at fylde som en tung klods om mine ben som før. Jeg konstaterer at de til tider dukker op og de er en del af mig.  Af hjertet tak”
– Annette

“Jeg har fået terapeutisk massage hos Elin. Det var en fantastisk oplevelse. Den ro og det nærvær hun har, gør det muligt at give sig hen i tillid og bare tage imod. Det giver en tryghed, til at turde møde hvad der end måtte komme op til overfladen i forløbet. Mine varmeste anbefalinger og tusind tak for for hjælpen.”      –  Helle

“En forunderlig rejse ud i naturen og med Elins fine guidning og ro fandt mit udtryk vej ud, både på lærred og med ord. Virkelig en rejse værd, som jeg gerne tager på igen!” –  Charlotte

“En dag, der var godt tilrettelagt.
Det var fint, at vi ikke i detaljer, vidste hvad dagen ville bringe. Det gav en ekstra dimension at vi ikke skulle tænke frem. Det gjorde at det var lettere at være fuldt ud i processen med vores emne.
Dejligt, at vi ikke skulle dele vores dagsemne med hinanden og ej heller fremvise tegninger efter vi havde tegnet. Det fik fokus hen på processen i stedet for, hvordan tegningerne så ud og hvor god man er til at tegne.
Du er meget stille og rolig og man føler dig tryg i dit selskab.  Dagen har været meget i mine tanker, og mine åbenbaringer har fyldt på en god måde siden.”
– Mette

“Fra første færd indgød du mig med dit ikke-dømmende, rolige væsen en fornemmelse af tryghed til at være den, man er.
Jeg er vældig imponeret over, at vi på så forholdsvis kort tid (6 timer) blev guidet igennem både ydre og indre landskaber, og blev ført så vidt omkring. At det er muligt at komme på en vedkommende og stærk rejse i sit eget sind via en kombination af tegning og ord.
Med dine enkle og klare instruktioner var vi aldrig i tvivl om, hvad opgaverne lød på, eller  hvor vi skulle gå, og hvornår vandringen var i stilhed.
Meget elegant blev de indre højder og dybder matchet med det altid betagende landskab omkring Hald Sø, og ”hellige ” træer, vandløb og selve søen blev aktive elementer i den meditative vandring – uden at det på nogen måde virkede søgt eller poppet, men tvært imod kraftfuldt og sanseligt.
At vi efter 5 timer var klar til hver især at give, det emne, som vi havde vandret med, et billedligt udtryk og efterfølgende skrive et personligt eventyr, forekommer fortsat helt utroligt stærkt.”
– Bodil

Tilmeld dig Åbne Rums nyhedsbrev