Praktiske oplysninger og priser

Der er stor usikkerhed og bekymringer i forbindelse med coronaudbruddet i Danmark og i verden i øvrigt, og vi kan gøre meget for at holde sammen og styrke vores indre modstandskraft, ikke bare mod smitte men også mod bekymring og frygt.
Mange af os kan føle os meget alene i en sådan situation, og vi har brug for et støttende netværk af andre, der også ønsker at bruge denne udfordrende situation til at finde ind til egne styrker og ressourcer, vi måske ikke anede, at vi havde. På den måde kan vi også bedre være der for andre, der har brug for vores hjælp og støtte.

Åbne Rum er igen åbnet op for sessioner indenfor. Udenfor vil der være mulighed for aktiviteter og sessioner i naturterapi, med vandringer og samtale på behørig afstand. Jeg holder også fortsat åbent for sessioner i vejledning og psykoterapi over nettet, som er meget virksomme, selv om man ikke er i det samme rum. Jeg vil også starte grupper på nettet, for at give mulighed for at støtte hinanden og finde en livsbekræftende og ressourceorienteret tilgang til at komme igennem en udfordrende tid.

Særlige priser for online og naturterapi i coronaperioden:

Sessioner online : 400,- kr. (1 time)

Naturterapi: 600,- kr.  (1,5 time)

Ring mig på tlf 29118411 for at høre nærmere og få en snak om muligheder.

Persondata og fortrolighed:

Du skal føle dig tryg i mødet med mig og Åbne Rum. Det vi taler om i individuelle sessioner eller grupper bliver selvfølgelig mellem os. Jeg har tavshedspligt, og de journaler og notater jeg skriver efter vores session for at kunne give dig den bedste behandling, behandles og opbevares anonymt og forsvarligt i henhold til den nye dataforordning pr. 1. maj 2018. Når du kommer første gang vil du blive bedt om at underskrive en samtykkeerklæring. Se min Persondatapolitik for nærmere information.

Ansvar:

Al deltagelse i aktiviteter og vandringer sker på eget ansvar.

Priser:             

  • Enkeltsessioner  1½ time –  kr. 750,00 (prisen øger efter sommer 2020 til kr. 850,-)
  • Kropsterapi / Massage – kr. 500,- for 1 time
    • Du må gerne tage 2 lagner og et håndklæde med til kropsterapi/massage
  • Kreativ proces á 2 timer – kr. 950,00 inkl. materialer
  • Deltagelse i gruppeforløb og workshops – se under det enkelte tilbud. Tilmelding til gruppeforløb og workshops er bindende og sker ved betaling

Priserne er gyldige til 1.juli 2020.

Betaling og tilmelding til enkeltsessioner:

Du kan betale på tre måder:

  • MobilePay: (nummer 160610) eller Kontant: Betaling sker umiddelbart efter sessionen.
  • Bankoverførsel senest 3 dage inden vores aftale. Husk at skrive fuldt navn og dato for aftale ved bankoverførsel.

Ved afbud eller ændring af tid til individuelle sessioner bedes du give besked så hurtig som muligt og senest 24 timer inden vores aftale. Ved senere afmelding kræver jeg 50% af prisen. Ved udeblivelse kræver jeg 100% af den aftalte pris.

Tilmelding til gruppeforløb og workshops: 

Tilmelding sker ved tilmelding på hjemmesiden og betaling med Mobile Pay eller bankoverførsel, og er bindende ved betaling.
Afmelding så hurtig som mulig eller senest 1 uge inden. Se ellers det enkelte forløb eller arrangement.

Mobile Pay: 160610

Husk at skrive fuldt navn på deltagere og dato for arrangementet på bankoverførsel/i Mobile Pay beskedfelt.

Til virksomheder fremsender jeg faktura efter aftale.

Tilmeld dig Åbne Rums nyhedsbrev

]