Vandringer og nærvær i naturen

Naturen er det bedste sted at være når man har brug for ro, for at genoplade batterierne eller ønsker fordybelse og nye idéer. I Åbne Rum kan du gå sammen med andre, som søger fællesskab men også stilhed og fordybelse. Vi arrangerer guidede vandringer, workshops og forløb, hvor naturens inspirerende kraft kombineres med mindfulness, chi gong eller enkle kreative øvelser. Tag kontakt hvis du er interesseret eller vil skabe dit eget arrangement.

Helende Vandring

Hver onsdag fra den 13. august,  kl. 10-12 ved Åbne Rum, Gamle Almind (undtagen i skolernes ferier).

Kom med på unikke guidede vandringer i et af Danmarks smukkeste landskaber ved Gamle Almind, hvor naturen hjælper os til at finde indre ro, inspiration og udfoldelse af det, der er klar til at blomstre. Især hvis vi står i udfordringer i livet eller i kroppen, kan væren i naturen være en stor hjælp.Vi går i stilhed eller i samtale og holder små stop med øvelser undervejs, f.eks. meditationer, energiøvelser, chi gong. Der introduceres et tema som inspiration til fordybelse og fornyelse.
Turen guides af Elin Pausewang, psykoterapeut og facilitator af transformationsprocesser, arbejder med natur- og kunstterapi i Åbne Rum.
Hver onsdag kl. 10-12 uanset vejr, undtagen i skolernes ferier. Du må gerne komme med hver gang eller en gang imellem.
Tilmelding (per gang): kr. 120,- (5 gange kr. 500,-) på Mobile Pay 160610

Undrende Vandring: lad naturen inspirere til kreativ problemløsning

Tag med på en unik guidet vandring hvor landskabet inspirerer til nye perspektiver på et tema i dit liv.  Vi stopper op indimellem for nærværsøvelser og enkle kreative opgaver. Legen med streger, ord og farver hjælper dig med at nå ind til kernen af den udfordring du vælger at fokusere på. Målet ikke er at præstere stor kunst men at åbne op for nye tilgange og sætte kreative spor i dit eget sind. Du behøver ikke dele med de andre med mindre du ønsker det; din proces er helt din egen. Vandringen varer 6 timer.

Pris: kr. 600 inklusiv materialer

Et arrangement som kan bestilles til din gruppe, forening eller virksomhed, eller tag kontakt for at få besked om næste gang, det arrangeres.

Medbring: en god rygsæk og vandresko, tøj efter vejret, noget at sidde på, madpakke og drikke

” En dag, der var godt tilrettelagt. Det var fint, at vi ikke i detaljer, vidste hvad dagen ville bringe, så kunne vi lettere være fuldt ud i processen med vores emne.  Dejligt, at vi ikke skulle dele vores dagsemne med hinanden og ej heller fremvise tegninger. Det fik fokus hen på processen i stedet for, hvordan tegningerne så ud og hvor god man er til at tegne. Du er meget stille og rolig og man føler dig tryg i dit selskab.” Mette

Guidet vandring med mindfulness

Kom og vær med til en rolig og inspirerende stund i naturen sammen med andre. Vi går ca. 1,5 times vandring i det smukke området øst for Hald Sø, delvis i stilhed. Undervejs stopper vi op for små nærværsøvelser eller chi gong.

Pris: kr. 80,- per person

Tag din forening, dine kollegaer eller venner med og bestil på telefon 29 11 84 11

En tidligere deltager siger om Elins guidning: ”Fra første færd indgød du mig med dit ikke-dømmende, rolige væsen en fornemmelse af tryghed til at være den, man er. Jeg er vældig imponeret over, at vi på så forholdsvis kort tid blev guidet igennem både ydre og indre landskaber, og blev ført så vidt omkring, og at det er muligt at komme på en vedkommende og stærk rejse i sit eget sind via en kombination af tegning og ord.”

Tilmeld dig Åbne Rums nyhedsbrev