Vandringer og nærvær i naturen

Naturen er det bedste sted at være når man har brug for ro, for at genoplade batterierne eller ønsker fordybelse og nye idéer. I Åbne Rum kan du gå sammen med andre, som søger fællesskab men også stilhed og fordybelse. Vi arrangerer guidede vandringer, workshops og forløb, hvor naturens inspirerende kraft kombineres med mindfulness, chi gong eller enkle kreative øvelser. Tag kontakt hvis du er interesseret eller vil skabe dit eget arrangement.

Helende Vandring

Hver onsdag fra den 12. august,  kl. 10-12 ved Åbne Rum, Gamle Almind (undtagen i skolernes ferier).

Kom med på unikke guidede vandringer i et af Danmarks smukkeste landskaber ved Gamle Almind, hvor naturen hjælper os til at finde indre ro, inspiration og udfoldelse af det, der er klar til at blomstre. Især hvis vi står i udfordringer i livet eller i kroppen, kan væren i naturen være en stor hjælp.Vi går i stilhed eller i samtale og holder små stop med øvelser undervejs, f.eks. meditationer, energiøvelser, chi gong. Der introduceres et tema som inspiration til fordybelse og fornyelse.

Hver onsdag kl. 10-12 uanset vejr, undtagen i skolernes ferier. Du må gerne komme med hver gang eller en gang imellem.

Tilmelding nødvendig, via indbetaling på Mobile Pay 160610 eller her.

Pris (per gang): kr. 90,- (5 gange kr. 400,-) på Mobile Pay 160610

Turen guides af Elin Pausewang

Fordybelse og fornyelse ved bålet

Det er godt at være i et fællesskab med andre for at bearbejde og give slip på de følelser og tanker, vi ikke ønsker at have med videre. Det giver plads til det nye, som er på vej, i os og i verden. Vi er sammen rundt bålet i stilhed, samtale og meditation for at styrke vores jordforbindelse, indre ro og give fornyet energi.

Første gang 13. august 2020 (NB! Ændret dato)

De næste gange er 17. september, 22. oktober, 19. november og 17. december

Pris: kr. 80,- til MobilePay 160610

Tilmelding nødvendig, du tilmelder dig ved at indbetale på MobilePay eller her.

Undrende Vandring: lad naturen inspirere til kreativ problemløsning

Tag med på en unik guidet vandring hvor landskabet inspirerer til nye perspektiver på et tema i dit liv.  Vi stopper op indimellem for nærværsøvelser og enkle kreative opgaver. Legen med streger, ord og farver hjælper dig med at nå ind til kernen af den udfordring du vælger at fokusere på. Målet ikke er at præstere stor kunst men at åbne op for nye tilgange og sætte kreative spor i dit eget sind. Du behøver ikke dele med de andre med mindre du ønsker det; din proces er helt din egen. Vandringen varer 6 timer.

Pris: kr. 600 inklusiv materialer

Et arrangement som kan bestilles til din gruppe, forening eller virksomhed, eller tag kontakt for at få besked om næste gang, det arrangeres.

Medbring: en god rygsæk og vandresko, tøj efter vejret, noget at sidde på, madpakke og drikke

En tidligere deltager siger om Elins guidning: ”Fra første færd indgød du mig med dit ikke-dømmende, rolige væsen en fornemmelse af tryghed til at være den, man er. Jeg er vældig imponeret over, at vi på så forholdsvis kort tid blev guidet igennem både ydre og indre landskaber, og blev ført så vidt omkring, og at det er muligt at komme på en vedkommende og stærk rejse i sit eget sind via en kombination af tegning og ord.”

Tilmeld dig Åbne Rums nyhedsbrev