Forbind dig med din indre styrke og visdom i et støttende fællesskab

Forløb for kvinder i Åbne Rum

OBS!  Opstart i Gamle Almind i januar er udsat til den 26. januar kl. 13-16. Opstart for online gruppe i februar.

Kender du den, når det hele går op i hverdag og i at være der for andre? Hvor du bruger din tid på alle andre ting end det du brænder for?

Er du en af dem som altid har taget fornuftige, kloge valg, men som nu sidder tilbage med en følelse af ”var det alt?” Er det virkelig dette livet skal handle om?

Er du en af dem der har kommet til at overhøre din egen længsel og lyttet mest til andres gode råd?

Hvor blev der af dine egne drømme og din legende, udforskede nysgerrighed på livet?

Rigtig mange kvinder kan opleve at være fanget i præstationsrace, de er gode til at efterleve resultater, er ydrestyret eller styret af sin fornuft. De får ikke gjort plads til sig selv i hverdagen, og glemmer at mærke egne følelser, krop, længsler, hvad der egentlig betyder noget.

Nu, når hele verden alligevel er gået lidt i stå, er det på tide, at kigge indad. At bruge denne krisetid til at komme videre med dit liv.

Det er på tide at få et liv, som er værd at leve, sådan helt. Og et liv, hvor du kan bruge hele dig. For du har så meget mere at bidrage med, og så mange muligheder, du slet ikke kan få øje på – endnu.

Nu er det nok

Dette forløb er for bevidste og alsidige kvinder som har nået et punkt hvor smerten over at begrænse sig selv og gemme væk store dele af sit liv, er blevet for stor. Dig, som har brugt hovedet for meget på bekostning af dine værdier, følelser, krop, sjæl, kreativitet og dine alsidige ressourcer. Som måske nu føler mest tomhed, meningsløshed og ensomhed. Måske viser det sig i stress og sygdom. Men du ved, at der er en styrke og en kraft der inde, som længes efter at komme ud.

Du har begrænset dig selv længe nok, og har behov for forandring. Du har brug for at mærke dig selv igen. Finde andre, der kan støtte dig i at udforske og udfolde dit autentiske udtryk. Du har brug for at komme ud af skabet som den du er – med hele dig.

Forestil dig

Forestil dig et liv hvor du selv står ved roret. Hvor du er fuldt til stede i det, der sker omkring dig, og mærker hvad der sker indeni dig. Hvor du tager dig kærligt af det, der måtte vågne af følelser og behov, men selv aktivt kan vælge, hvordan du vælger at reagere på dine ydre omstændigheder.

Et liv hvor du selv kan mærke, hvad der føles rigtig til enhver tid. Hvor du kan tage dine valg på en måde der også tager hensyn til dine egne dybe behov, og som ikke bare er fornuftige men også føles intuitivt rigtige. At du vågner op til en dag fyldt med mening og glæde. Ikke fordi alt er, som du gerne vil have det, men fordi du har en retning på dit liv, er aktiv og kreativ i stedet for reaktiv, og fordi du ved, at du kan være i livet og takle det, der måtte komme.

Ofte er det sværeste ikke at vise din sårbare side, men at mærke og vise din egen styrke og kraft

Du er ikke alene

Vi har brug for andre for at blive os selv. Andre at spejle os i, dele sorger og glæder med. Vi har brug for hjælp til at få øje på vores ressourcer og muligheder. Ikke mindst støtte til at stå frem med den vi er, med både styrke og sårbarhed.

Vi har brug for værktøjer til at finde den indre ro som er nødvendig. Nødvendig for at mærke os selv og forbinde os til vores egne indre landskaber.

Jeg har selv været der – især i langvarige sygdomsperioder, hvor jeg har oplevet, at bevidst vende min indre kamp og  frustration til en spændende, indre opdagelsesrejse som jeg kom styrket ud af. Jeg ved, at også du kan komme igennem denne krise som et langt stærkere og mere autentisk menneske.

Derfor starter jeg forløb med kvindegrupper i Åbne Rum, for at støtte dig og andre kvinder i samme situation. Forløbet er bygget op om samtaler og øvelser som giver dig redskaber til at forbinde dig med din krop, dine sanser, dine følelser, dine behov og længsler. Enkle processer hvor du ikke skal præstere, men legende udforske kontakten til dine indre ressourcer. Til din egen, intuitive visdom og dit kreative udtryk.

Læs mere nedenfor om indhold og praktisk information.

Hvad får du ud af forløbet?

  • Et fællesskab med andre kvinder i en bevidst gruppekultur, som støtter dig i at udforske og stå frem med din styrke og kraft såvel som med din sårbarhed og følsomhed
  • Redskaber til at forbinde dig med dig selv og din dybeste længsel – og at blive mere synlig for dig selv og andre, med dit eget autentiske udtryk
  • Støtte til at bryde igennem dine egne begrænsende forestillinger om dig selv og dine muligheder, og til at skabe en mere sand og kraftfuld fortælling om dig selv og dit liv
  • Udforske og udfolde din skaberkraft og dit potentiale
  • Gennem kreative øvelser med f.eks. maling og tegning, dans, kreativ skrivning og musik, kommer vi forbi din autopilot, ord og fornuft, til et dybere lag af erfaring og intuitiv visdom

Om processen:

Gruppen og processen tager udgangspunkt i der du er i dit liv lige nu, og hvad du har brug for, for at komme videre.

Der vil hver gang være tid til samtale, meditationer/visualiseringer og kropslige eller kreative øvelser (f.eks. tegning, maling, dans, skrivning) som hjælper dig til at forbinde dig med dig selv og dine indre ressourcer. Øvelserne vil hjælpe dig til at give slip på gamle slidte fortællinger om dig selv, og du vil få hjælp til at finde og genskabe dig selv i en mere kraftfuld fortælling om den du er, og den du ønsker at være.

Der vil være 4-8 deltagere, og vi vil mødes 5 gange á 3 timer, med mulighed for at fortsætte videre for dem, der ønsker det efter de 5 gange.
Vi vil lægge vægt på at skabe en tryg og rummelig ramme om et fællesskab, som du kan læne dig ind i og finde støtte i gennem processen.

Vi kvinder kan være vores egne værste fjender. Vi kan vanemæssigt falde ind i alliancer, skjult konkurrence og kritik, gensidig støtte til brok, offerfølelse, og selvnedgørende snak. I denne gruppe vil vi aktivt gå ind for at skabe en ny kultur, hvor vi kan være trygge på hinandens opbakning til at vi alle viser os fra vores mest kraftfulde side. Samtidig vil vi skabe rum for sårbarhed og autenticitet, rum til at vi kan prøve, fejle, lære, prøve, og fejle igen, klogere og mere ustoppelige hver gang.

Tid, sted og pris

Forløbet starter tirsdag den 26. januar kl. 13 – 16. (OBS! Forløbets opstart er udsat to uger pga corona)
Vi mødes 5 gange, hver anden tirsdag fra den 19. januar – den 16. marts, tre timer hver gang.
Der vil være mulighed for at fortsætte videre dersom du ønsker det.

Vi mødes i Åbne Rum smukke lokaler i Gamle Almind, 10 km syd for Viborg *.
Adressen er Gamle Almindvej 4, 8800 Viborg.

Din investering i dig selv er 2.300,- for 15 timers intensiv workshop + materialer.

Hvis tidspunktet ikke passer dig, skriv alligevel til mig, og oplys mig om de tidspunkter hvor du er ledig, så vil jeg se, om jeg kan samle mange nok til et tidspunkt der passer dig.

Online gruppe har opstart i februar. Skriv dersom dette er aktuelt for dig.

(*I denne usikre tid vil der være mulighed for at arbejde videre online dersom coronasituationen skulle nødvendiggøre det – og hvis alle ønsker det – så vi ikke kommer til at skulle bryde helt af)

Afklaringssamtale og tilmelding

Hvis du er nysgerrig på gruppen og har spørgsmål, kan du uforpligtende skrive til mig på elin@aabnerum.dk eller ringe på tel. 29 11 84 11.

Jeg er uddannet krops- og psykoterapeut, kreativitetsvejleder, leder i transformative processer, og er i gang med at certificeres som facilitator af transformative processer i Feminine Power.  Jeg er tidligere uddannet fra universitetet som socialantropolog og har derfor forståelse for vores samfundsmæssige og kulturelle vilkår, og en videnskabelig og jordbundet tilgang til dybe eksistentielle og spirituelle spørgsmål. Jeg har desuden selv været igennem mine egne indre opdagelsesrejser over mange år.

Hvis du ikke kender mig og mit arbejde i forvejen, vil jeg tilbyde dig en gratis afklaringssamtale på telefon inden du afgør, om du vil tilmelde dig. Denne samtale kan være opklarende for dig omkring din situation, og du vil få lidt mere at vide om hvordan jeg arbejder. Her kan vi sammen afklare om gruppen er noget for dig. Skriv til mig på mail elin@aabnerum.dk så vi kan aftale en telefonsamtale.

Når du har bestemt dig for at du vil tilmelde dig, kan du sende mig en mail og jeg vil sende dig yderligere informationer om gruppens opstart. Du er tilmeldt når du har betalt beløbet ind på MobilePay 160610.

Tilmeld dig Åbne Rums nyhedsbrev