Kvinde – kraft, kreativitet og natur

Tiden under corona har givet os nye eksistentielle spørgsmål og behov for fordybelse.
For mange er vores mulighed for og ønske om at bidrage i verden,  blevet endnu tydeligere.
For at finde ind til vores unikke bidrag, kræves der kontakt til vores egen kraft og kreativitet.
Dette kursus er din tid til at forbinde dig til den du dybest set er, og dit unikke udtryk.

Vi følger de til enhver tid givende forholdsregler i forhold til Covid 19 og sørger for en tryg ramme for din udforskning.

fredag 11.september 2020 kl. 17 – søndag 13. september kl. 16

Åbne Rum – i et samarbejde med Tigerekspressen

Udtalelse fra tidligere kursist: “Jeg fik en anden og dybere forståelse af at instinktivitet og kreativitet hænger sammen, og af Kali princippet. Jeg synes det var meget magi, visdom, skøn natur og meget hjerte tilstede, I var begge meget nærværende, meget inspirerende og meget professionelt kloge. Jeg synes virkelig I har fundet noget ganske særligt, som vil kunne nå ind til mange!”

.

Kursus i Åbne Rum, Kapeldalen i Viborg fredag 11. september  – søndag 13. september 2020

– længes du efter at udfolde mere af dine potentialer?
– har du ressourcer  og kraft du holder tilbage, fordi du er bange for at det ikke er godt nok?
– føler du dig presset mellem hverdagens krav, og drømmen om noget andet?

Vi lever i en tid med krav og pres til familie og karriere, og det hele bliver tit et spørgsmål om kontrol, vilje og efterhånden også stress. Det kan føre til en stemning af både utilfredshed og passivitet eller uro og vrede, og måske følelsen at livet går fra en. Kraften bliver brugt til kontrol, og vreden siver ud mellem sidebenene mens man prøver at have styr på det hele.

At gå fra forstanden til sanserne.

Får man mere kontakt med sanser, med krop og de kræfter den rummer, kan det hjælpe til at slippe tanker og bekymringer. Man trænes til at mærke det der er  lige nu, og kan også få kontakt med livslyst, og sanselighed som kroppen rummer. Og man får kontakt med leg og kreativitet, som kan vise nye veje, nye initiativ, nye modige mål. Man får kontakt med sit fundament.

Naturen ér bare, og strutter af liv.

Naturen er en stor kilde til at mærke sig selv og sit nærvær på en enkel og umiddelbar måde. Man kan opleve at komme hjem. Naturen er både smuk og brutal, kraftfuld og hengiven. Kan vi også finde de samme sider i os selv? Kan de leve side om side, befrugte hinanden, og skabe den vej vi længes efter?

KALI – en vejviser.

Arketypen KALI fra østlige traditioner, kan være inspiration til at overskride de grænser i os selv, vi som kvinder har skabt gennem vores tilpasning. Hun viser en ny måde at forvalte det smukke og det grimme vi  består af, uden at fordømme eller forherlige noget. KALI er et billede på vores indre kræfter – en kvindelighed som er hel: dynamisk og kraftfuld, sanselig og vis, medfølende og hengiven. Hun er tit fremstillet sort eller mørk blå, – og viser netop vejen ind i mørke og tomhed,  hvor nyt liv kan opstå. På den måde viser hun også vejer ind i en åndelighed som rummer både vore instinkter, kraft og sanselighed. Hun viser at dette er en del af vores natur og en stor ressource i arbejdet for at udfolde den man er.

***

Kursusholdere: Kurset er et samarbejde mellem Line Ursula Wyller, Tigerekspressen og Elin Pausewang, Åbne Rum 

Tilmelding: Tilmeld dig til kurset på mail: lineursusla@tigerekspressen.dk
Endelig tilmelding ved betaling på  reg. nr. 3205 konto nr. 3205965505 eller Mobile Pay til Åbne Rum på nr. 160610.
Se praktiske oplysninger nedenfor.
Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte Line Ursula på lineursusla@tigerekspressen.dk eller tlf. 61277595 eller Elin på elin@aabnerum.dk  29118411.

Ude og inde. Praktiske oplysninger

Dette er et internatkursus, i den skønne Kapeldalen tæt på Hald Sø i Viborg. Vi vil arbejde ude og inde, i stilhed og i kraftfuld udfoldelse, med kreative udtryk og strukturerede øvelser. I tillæg vil der være enkle oplæg og samtaler.

Vi overnatter på stedet, får økologisk vegetarmad  serveret, og kan tage et bad i søen om det skulle friste .

På den måde kan vi skabe et fællesskab som kan give struktur, mod og retning.

Kurset er for kvinder og kræver ingen særlige forkundskaber, blot et ønske om at blive mere den kvinde, du faktisk har potentiale til at være.

Pris: 

Kursus 2800 kr inklusiv mad, materialer og overnatning i fællesrum eller eget telt.
Ung pris: 2480,- kr. (30 år og yngre)

Tillæg for enerum: kr. 600,-  for 2 nætter

Tidspunkt:

Kl.17 fredag den 11.september – slutter kl 16 søndag den 13. september 2020

Tilmelding:

Tilmelding på mail til:  lineursusla@tigerekspressen.dk

Endelig tilmelding ved betaling på  reg. nr. 3205 konto nr. 3205965505 eller Mobile Pay til Åbne rum på nr. 160610.

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte Line Ursula på tlf. 61277595 eller Elin på 29118411.

Kursusholder Line Ursula Wyller, Tigerekspressen

Født og opvokset i Norge. Arbejdede der frem til 2004, da hun flyttede til Gedved i Jylland for at være del af meditationscenteret Tigerens Rede, Taktsang Denmark. BA i dramaturgi, børneværnspædagog, stemme- og psykoterapeut samt 25 års meditationserfaring med vejledning. Arbejder som terapeut, vejleder og underviser, instruktør og dramaturg. Er del af undervisningsfælleskabet Tigerekspressen i Gedved og holder kurser i emner som: ”Kvinde: – Kali, kraft, natur”, Meditation og sanselighed” samt div. procesgrupper.

Mange længes efter at få kontakt til både mere livskraft, og mere stilhed. Længes efter et liv, hvor mænd og kvinder kan mødes ligeværdigt med alt de er. Jeg oplever at det er muligt at møde denne længsel. Gennem nærvær i krop og energisystem, kan vi opdage muligheder til forandring, hvis vi tillader det. I dette er væren i naturen en uvurderlig hjælp og læremester. Vi får mod til at se os selv, som vi er lige nu, og mod til at hengive os til næste skridt. Det opleves som et kraftfuldt ligeværd i en selv og giver mulighed til ligeværdige møder med andre.

Kursusholder Elin Pausewang, Åbne Rum

Opvokset i Norge med international baggrund. Flyttede til Danmark i 2003. Er uddannet Krops- og Psykoterapeut og Kreativitetsvejleder og har en Cand.Polit. i Socialantropologi. Har arbejdet med kreative processer hos børn, unge og voksne, bl.a. i regi af Kulturprinsen – Børnekulturens Udviklingscenter i Viborg. Har startet Åbne Rum – Værksted for Fordybelse og fornyelse i Gl.Almind, Viborg, hvor hun gør brug af natur, kreativitet og terapi for at styrke menneskelig udvikling og udfoldelse.

Kvinder i dag vil noget med sine liv. Mange ønsker at følge længslen i deres indre, men mangler klarhed og tillid. Naturens kraft, stilhed og rummelighed hjælper os til at komme ind til roen og kernen i os selv. De ordløse åbne rum i kunsten kan åbne nye muligheder og indsigter. Komme dybere i os selv, udforske indre fantasiriger og finde en mere kraftfuld fortælling om os selv og vores liv. Jeg brænder for at skabe åbne rum af kreativitet og mening, hvor mennesker kan udforske og udfolde sit største potentiale.

Tilmeld dig Åbne Rums nyhedsbrev