Kreativ proces – weekend workshop

Kurset er udsat på grund af coronakrisen, jeg vil komme tilbage med ny dato. Skriv gerne til mig hvis du er interesseret i kurset på elin@aaberum.dk, så vil jeg sende dig information så snart en ny dato er på plads.

Få nye indsigter gennem legende udforskning af forskellige kunstneriske udtryk

Gennem forskellige kunstneriske udtryk og kreative øvelser, udforsker vi den måde, man kan bruge kreativitet og kunst som kreativ problemløsning. Vi tegner, maler, laver ler, skriver og danser. Hvis der er interesse for det, kan vi også udforske enkle øvelser indenfor improvisationsteater og stemme. Vi bruger gerne naturen som inspirationskilde.

Kurset kræver ingen forhåndskundskab eller formåen inden kunst eller kreativitet, og det er ikke målet, at skabe stor kunst.

Vi tager udgangspunkt i én bestemt udfordring eller problemstilling, og går i dybden med den fra mange forskellige vinkler og med forskellige udtryksformer. Det må gerne være en udfordring, som er personlig vigtig for dig – som du ikke har svar på endnu. Jo mere personlig vigtig din problemstilling er, jo dybere kan du gå i processen – men det er helt op til dig. Det er en kreativ proces som også kan være personlig, men det er ikke psykoterapi og du behøver ikke dele din proces med de andre hvis du ikke ønsker det.

Kreativ problemløsning så vel som faglig og personlig udvikling

Kurset henvender sig til…

  • dig som er nysgerrig på dit eget udtryk og har lyst til åbent at udforske forskellige kunstneriske og kreative udtryk, uden krav om at skulle præstere
  • dig som har lyst til at lære om at bruge kreative processer i din faglige eller personlige udvikling eller til kreativ problemløsning

Hvad du får ud af kurset?

  • kreative problemløsningsværktøjer som du kan bruge i hverdagen såvel som i faglig og personlig udvikling
  • erfaringer med forskellige typer kreative og kunstneriske udtryksformer – hvad, der fungerer bedst og er sjovest for dig
  • større bevidsthed om muligheder og ubevidste og ikke-verbale løsninger på dit problem- muligvis også nye svar og indsigter omkring din udfordrin

Praktiske oplysninger

Tid og sted: lørdag den 25.april kl. 10-16 og søndag den 26. april kl. 9 -15  i Åbne Rum, Gamle Almind, Viborg.
Der er mulighed for overnatning dersom du ønsker det (giv besked om dette ved tilmelding).
Begrænsede antal pladser.

Medbring: løstsiddende tøj, samt tøj som gerne må få pletter, vandresko/støvler og udetøj efter vejret, gerne en siddeplade. Du må desuden gerne tage med et problem, en udfordring eller et dilemma du er optaget af for tiden – des vigtigere det er for dig, des dybere kan du gå i processen.

Pris: kr. 2200,- inkl. materialer.
Overnatning kr. 360,- for dobbeltrum per nat + evt. linnedpakke kr. 50.

Tilmelding sker ved tilmelding her og betaling med Mobile Pay (160610) eller bankoverførsel, og er bindende ved betaling.
Husk at skrive dit fulde navn og dato for arrangementet på bankoverførsel/i Mobile Pay beskedfelt. Oplys dersom du ønsker at overnatte.

Tilmeld dig Åbne Rums nyhedsbrev