Interaktive foredrag og samtalekafé om skaberkraft og forvandling

  • Om at rejse igennem krise og transformation – individuelt og kollektivt – og komme ud igen på den andre side som et stærkere og helere menneske
  • Om naturens helende kræfter
  • Om kunst, kreativitet og sundhed
  • Om at leve med livets paradokser
  • Om kvinder og transformation i et samfund som ikke giver nok plads til skaberkraften

Fordi det hele hænger sammen

Foredrag om at leve med krop, sind, psyke og sjæl

om sammenhænge og paradokser

om helende skaberkraft og forvandling

 “Creative Resilience”

–  A new story of health and taking creative action during the pandemic.
A conversation with Kim Douglas and For the Advancement of All Women

Kommende foredrag

Kreativitet og indre robusthed i krisetid

Livet og verden er totalt forandret efter COVID 19. Media bombarderer os med internationale statistikker for antal dødsfald og dødbringende smitte. Samfundet “lukkes ned” og vi er isoleret i vores egne rum. Hvad gør det ved os, og hvad kan vi gøre, for at booste vores eget indre modstandskraft, både psykisk og fysisk? Mit foredrag handler om at se vores sundhed på nye måder, om håb og glæde i krisetid og vil give dig praktiske værktøjer til at komme stærkere igennem den krise, vi alle sammen oplever på hver vores måde.

I dette foredrag deler jeg mine egne erfaringer og indsigter omkring det at komme igennem krise og sundhedsudfordringer, iblandet nyere forskning, kunst og kreativitet, natur, humor, glæde og en fælles verden. Fordi det hele hænger sammen.

Foredraget lægges op som en workshop, med plads til reflektioner og øvelser som bringer dig i bedre kontakt med din indre kraft og fleksibilitet til at håndtere en udfordrende tid.

Foredraget kan foregå live eller online.

Elin Pausewang er socialantropolog, kreativitetsvejleder og integrativ krops- og psykoterapeut. Indehaver af Åbne Rum, Værksted for skaberkraft og forvandling i Hjarbæk, Viborg.

Ring for mere information eller for at bestille et foredrag, tel. 29 11 84 11 eller mail elin@aabnerum.dk

Min stille revolution

Et foredrag om at gå for hurtig, blive sat på standby og finde vejen igen

Livet og verden forandrer sig ekstremt hurtig. Vi løber hurtigere og hurtigere for at nå det hele. I vores sjældne stille stunder, kan mange af os mærke en ubestemmelig længsel efter dybde og mening, nærhed og lidenskab. I vores del af verden har vi ikke længere behov for at samle mad, tryghed, penge, eller præstationer. Flere og flere får et behov for at kunne leve et liv i tråd med vores værdier og dybeste formål. Og verden har et stort behov for vores unikke evner, kompetencer og erfaringer. Men hvordan finder vi, hvad det er, vi længes efter, når vi render så forpustede rundt i vores fortravlede liv, og samtidig fortæller os selv, at vi ikke er gode nok?

I dette foredrag deler Elin erfaringer og indsigter fra hendes langvarige feltarbejde i hjernerystelsens stille og langsomme rum og rejsen til Åbne Rum. Krydret med kvantefysik, friluftsliv, humor og kreative øvelser.

Elin Pausewang er socialantropolog, kreativitetsvejleder og integrativ krops- og psykoterapeut. Indehaver af Åbne Rum, Værksted for skaberkraft og forvandling.

Ring for mere information eller for at bestille et foredrag, tel. 29 11 84 11 eller mail elin@aabnerum.dk

Tilmeld dig nyhedsbrev