Til dig som ønsker en stærkere forbindelse til din skabende, kreative sjæl

At være kreativ er så meget mere, end at male, tegne eller skrive, spille musik.

Du er kreativ. Selv om du ikke altid tror på det selv. Det er noget, du skal give plads til. Give værdi til.

At ud-folde dig. At opleve at tid og rum ophører og du bare er. Hvor noget bliver til, et udtryk for noget, der bobler indeni. Noget der er større end dig  selv. Udforske dit eget indre landskab, tænke ud af den boks du har befundet dig i, skabe et udtryk som er unikt for dig.

At skabe et åbent rum, hvor der er plads til at udforske dine egne kreative udtryk kan være en udfordring i en travl hverdag og i en verden som ikke værdsætter det kreative udtryk højt nok. Men det er essentielt for vores trivsel. For nogle er det livsvigtigt.

“At være kreativ er at gøre det på min egen måde”

Kreative workshops og sessioner i Åbne Rum handler ikke kun om at arbejde med det kreative udtryk, men parallelt at komme igennem de dybereliggende årsager til at vi blokerer for os selv, for vores dybere længsler og for det, der giver os hver især mening med vores liv.

I en støttende gruppe og individuelt guides du blidt til at komme igennem blokeringerne og skabe et rum for dig selv, hvor du kan udforske din helt unikke kreativitet og dit udtryk og aftryk i verden.

Se nedenfor for de tilbud Åbne Rum har til dig lige nu. Du kan også blive skrevet på mit nyhedsbrev med tanker og tilbud til kreative sjæle ved at melde dig til nederst på siden eller skrive til mig på elin@aabnerum.dk.

Læs mere nedenfor og tag kontakt hvis du har spørgsmål.

Jeg tilbyder en gratis uforpligtende samtale om din unikke kreativitet og hvilket tilbud der vil kunne være aktuelt for dig, kontakt mig på mail elin@aabnerum.dk eller 29118411 for at aftale.

Styrk dit kreative potentiale 
Et gruppeforløb for at udforske dit personlige og kreative potentiale og unikke udtryk

Dette er et forløb for kvinder, som ønsker

 • en tryg ramme til at udforske deres skaberkraft
 • eksperimentere med deres eget kreative udtryk
 • være sammen med andre ligesindede i et støttende fællesskab
 • samtidig arbejde med deres personlige udviklingsproces

Næste workshop: efterår 2022 – dato kommer. 3 dage kl. 9.30 –  13.30

 • Udforsk hvad kreativitet er for dig, og hvad du længes allermest imod
 • bryd igennem det, der holder dig tilbage fra at skabe det liv, du allermest ønsker at leve
 • udforsk mange forskellige kreative udtryk og hvordan de virker for dig

Læs mere her

Kreativ Vandring: lad naturen inspirere til kreativ problemløsning

18. juni kl. 9.30 – 16

Tag med på en unik guidet vandring hvor landskabet inspirerer til nye perspektiver på et udfordrende tema i dit liv.  Vi stopper op indimellem for nærværsøvelser og enkle kreative opgaver. Legen med streger, ord og farver hjælper dig med at nå ind til kernen af den udfordring du vælger at fokusere på. Målet ikke er at præstere stor kunst men at åbne op for dit eget kreative potentiale og sætte dine gamle vanemønstre på standby imens du udforsker nye perspektiver og løsninger. Du behøver ikke dele med de andre med mindre du ønsker det; din proces er helt din egen – men synergien i gruppen giver en stærkere oplevelse og støtte til din proces.

Vandringen varer ca. 6 timer.

Pris: kr. 650,- inklusiv materialer pr. pers (4 – 12 deltagere).

Næste gang: lørdag den 18. juni kl. 9.30 – 16

Tilmelding på elin@aabnerum.dk eller HER og ved betaling af 650 til mobilepay 160610

Medbring: en god rygsæk og vandresko, tøj efter vejret, noget at sidde på, madpakke og drikke

En tidligere deltager på Kreativ Vandring: ”Fra første færd indgød du mig med dit ikke-dømmende, rolige væsen en fornemmelse af tryghed til at være den, man er. Jeg er vældig imponeret over, at vi på så forholdsvis kort tid blev guidet igennem både ydre og indre landskaber, og blev ført så vidt omkring, og at det er muligt at komme på en vedkommende og stærk rejse i sit eget sind via en kombination af tegning og ord.”

Et arrangement som også kan bestilles til din gruppe, forening eller virksomhed, eller tag kontakt for at få besked om næste gang, det arrangeres.

Et Malekursus for dig der ikke kan male – weekendkursus i LOF Viborg

Dersom du i første omgang kun ønsker at lære det rent grundlæggende for at komme i gang med dit maleri, kan jeg anbefale ”Et malerkursus for dig, der ikke kan male”, som jeg holder weekenden 8.-9. oktober 2022 i samarbejde med LOF i Viborg. Her vil jeg gennemgå nogle grundlæggende teknikker og processer for at komme i gang med tegning og maleri, på et meget basisniveau og uden præstationspræs. Kurset afholdes i Viborg Kunsthals lokaler.

Her er der ikke plads til personlige processer, men du kan evt. følge op med et individuelt coachingforløb dersom du ønsker fordybelse i din egen proces.

LOF Viborgs hjemmeside for mere information og tilmelding: https://lof.dk/midtjylland/kurser/kreative-kurser/tegne-og-malekurser

Individuel kreativ proces

Dersom du heller ønsker at arbejde alene, er dette en mulighed for dig, som har en længsel efter at kunne udtrykke dig på en autentisk måde, og samtidig ønsker at vække den indre kreative proces i dit hverdagsliv.

I forløbet guides du igennem en personlig proces hvor du

 • får mulighed for at eksperimentere med dit udtryk i et støttende, trygt rum
 • guides blidt og nænsomt igennem dine egne blokeringer, til en ny forståelse af dig selv som kreativ
 • hjælpes til at starte en proces med at integrere det kreative perspektiv i dit hverdagsliv og til at skabe trygge rum der hjemme for din egen legende og kreative proces uden perfektionisme og præstation
 • har mulighed for at lære de grundlæggende tekniske færdigheder du har brug for i forhold til at kunne eksperimentere med intuitiv acrylmaling

Pris per session á 2 timer 1250,- med evt. tillæg for materialer.

Tilmeld dig Åbne Rums nyhedsbrev