Aktiviteter og tilbud i Åbne Rum

Aktiviteter forår 2021:

Opdatering 24.2.21:

Åbne Rum holder igen åbent for aktiviteter udenfor – så fra onsdag den 3. marts er der igen gang i Helende Vandringer.

Vi er desuden åbent for sessioner indenfor, selvfølgelig med god afstand og uden mulighed for massage.

Der er også mulighed for sessioner i naturen eller online.

I disse tider er fællesskab og vejledning for at komme styrket igennem en krisetid, ekstra vigtigt. Vi skal ikke sidde der hjemme alene og vente på at vaccinen redder os, men heller aktivt gøre det vi kan for at bruge denne tid til at mærke, det der er indeni os, og til at finde vores egen indre styrke og robusthed. Tag gerne kontakt for en uforpligtende snak for at få større klarhed i dine muligheder, og evt. hvordan jeg kan støtte dig i denne proces.

Klinikken er p.t. lukket for massage/kropsterapi i tråd med myndighedernes restriktioner.

Ring for aftale 29118411 eller skriv til mig på mail: elin@aabnerum.dk.

NB nye priser fra 1. januar 2021.

Helende Vandringer – med øvelser i nærvær og indre ro

Ugentlig Helende Vandring – Hver onsdag kl. 10-12 ved Åbne Rum, Gamle Almind undtagen i skolernes ferier og ved ekstremvejr.

Kom med på unikke guidede vandringer i et af Danmarks smukkeste landskaber ved Gamle Almind, hvor naturen hjælper os til at finde indre ro, inspiration og udfoldelse af det, der er klar til at blomstre. Især hvis vi står i udfordringer i livet eller i kroppen, kan væren i naturen være en stor hjælp.Vi går i stilhed eller i samtale og holder små stop med øvelser undervejs, f.eks. meditationer, energiøvelser, chi gong. Der introduceres hver gang et tema som inspiration til fordybelse og fornyelse.

Hver onsdag kl. 10-12 uanset vejr, undtagen i skolernes ferier. Du må komme med fast hver gang eller blot når du har tid og lyst.
Pris (per gang): kr. 130,- (5 gange kr. 500,-) på Mobile Pay 160610

Månedlig Helende Vandring (5 timer) – ny dato kommer. Pris kr. 400,-, medbring egen mad og drikke, siddeunderlag og tøj efter vejret.

Turene guides af Elin Pausewang

Tilmelding nødvendig, via indbetaling på Mobile Pay 160610 eller her. Husk at skrive “Vandring” + dato + evt. antal deltagere

Fordybelse og fornyelse ved bålet

Det er godt at være i et fællesskab med andre for at bearbejde og give slip på de følelser og tanker, vi ikke ønsker at have med videre. Det giver plads til det nye, som er på vej, i os og i verden. Vi er sammen rundt bålet i stilhed, samtale og meditation for at styrke vores jordforbindelse, indre ro og give fornyet energi.

Forårets datoer for bålaften: 18.marts, 22. april, 20. maj og 17 juni.

Pris: kr. 140,- til MobilePay 160610

Tilmelding nødvendig, du tilmelder dig ved at indbetale på MobilePay eller her. Skriv gerne “Bålaften + dato” i beskedfeltet.

Hvis ikke der står andet, foregår alle aktiviteter ved eller i Åbne Rum, Gamle Almindvej 4, 8800 Viborg

Hvis du eller din virksomhed, forening eller gruppe har specielle ønsker, eller du har lyst til at sætte din helt egen pakke sammen, kan du tage kontakt på tlf. 29118411 for en uforpligtende snak om muligheder.

Kalender

Tilmeld dig Åbne Rums nyhedsbrev

Tilmeld nyhedsbrev

* indicates required

Jeg giver herved Åbne Rum tilladelse til at sende mig nyhedsbrev, tilbud om kurser og andre relevante nyheder.

Du kan fravælge dig nyhedsbrevet hvornår du vil, ved at klikke på linket nederst på nyhedsbrevet. For information omkring vores persondatapolitik, se Åbne Rums hjemmeside:https://www.aabnerum.dk/persondatapolitik/.