Aktiviteter og tilbud i Åbne Rum

Aktiviteter forår 2022:

Åbne Rum tilbyder løbende

Se nedenfor for mere information. For at få løbende information om nye tilbud kan du tilmelde dig nyhedsbrev nederst på siden eller følge Åbne Rum på Facebook.

Tilbud og aktiviteter i Åbne Rum Forår 2022

 6.-10. april: Åbne Rum deltager i Transformation Lab, KulturBunkeren Århus – Om kultur og sundhed

 • 6. april kl. 21 Foredrag ”Kreativitet som en bro til et nyt sundhedsparadigme”
 • 7. april kl. 13-15 Workshop ”Find dit kreative potentiale”

 11. maj kl. 19-21: Foredrag på Holms Vinotek, Viborg:  “Indre ro og skaberkraft”

 13. -15. maj (Bededagsferien) kl. 9.30 – 13.30 alle dage: Workshop: “Styrk dit kreative potentiale”

 8. juni kl. 19-21: Foredrag på Holms Vinotek, Viborg: ”Kan kreativitet være helende? ”

 18. juni kl. 10 – 16 Kreativ Vandring, Gl. Almind:  Gå i dybden med din udfordring

 2.-4. september: Indre ledelse og kreativitet – weekendkursus i samarbejde med Storymind/ Anne Lindhard

Styrk dit kreative potentiale

 • Et gruppeforløb med fokus på at bruge den kreative proces til at udforske dit personlige og kreative potentiale og unikke udtryk

Et forløb for kvinder, som ønsker en tryg ramme til at eksperimentere med deres eget kreative udtryk sammen med andre i et støttende fællesskab, og samtidig arbejde med deres personlige udviklingsproces.

 • 3 dages workshop (3 dage à 4 timer) – ny dato i august /september 2022
 • mulighed for at udforske forskellige kreative udtryk
 • med mulighed for tilkøb af individuelle sessioner for fordybelse i din personlige udvikling.

Forløbet er for dig, der ønsker større forbindelse til din egen kreativitet. Måske fordi du mærker, at der er noget, der vil ud, kraft og farver, former, bevægelser i dig som banker på og som du selv har svært ved at møde og give plads, men som du mærker, ikke længere skal holdes tilbage. Forløbet er også for dig som har behov for at udforske dine næste skridt i verden, med større forbindelse med noget dybere i dig selv.
Du får mulighed til at arbejde dybt med din kreativitet, og med udforskning af forskellige kreative måder at udtrykke dig på.  Der er fokus på at skabe et trygt rum til din egen eksperimenterende, kreative proces i et støttende fællesskab med andre.

 • Pris 2600,- kr. inkl. materialer – Early Bird- pris 2.300
 • Mulighed for tilkøb af 3 individuelle sessioner á 1,5 time til særpris, til opfølgning af din individuelle proces og intention
 • For mere information, se her.
 • Der er begrænset antal pladser, så kontakt mig for mere information og tilmelding snarest muligt på tlf. 29118411 eller elin@aabnerum.dk

Foredrag om Kunst, sundhed, natur og et holistisk perspektiv på Holms Vinotek i Viborg

Jeg holder en række foredrag om et holistisk perspektiv på kunst, kreativitet, sundhed og natur som du kan nyde sammen med et glas rødvin – følg med på Åbne Rums Facebookside og på Holms Vinoteks eventside!

 11. maj kl. 19-21:   “Indre ro og skaberkraft

 8. juni kl. 19-21: ”Kan kreativitet være helende?”

Individuelle sessioner

En samtale eller et individuelt forløb i Åbne Rum vil give dig større forbindelse til dit eget skaberkraft, dine ressourcer og hvad du ønsker med dit liv. Jeg har en fuld rygsæk af professionel erfaring og metoder, og tilpasser enhver individuelle session til dig og den situation du er i. Der er rige muligheder for at kombinere:

 • samtaler med fokus på dine potentialer og din vej fremad
 • psykoterapi og forløsning af blokeringer eller traumer der hvor der er behov
 • kreative udtryk og kunstterapi
 • naturterapi
 • familieopstillinger eller systemiske opstillinger
 • massage og energiarbejde

Du må gerne ringe eller skrive og aftale en gratis udforskningssamtale på telefon eller zoom omkring hvad du har behov for og hvad jeg kan tilbyde dig. Kontakt mig for aftale på telefon 29 11 84 11 eller mail elin@aabnerum.dk.

Sessionerne kan finde sted her i mine lokaler i smukke Hjarbæk nord for Viborg, eller online på zoom. Begge dele fungerer godt og giver stort udbytte.

3 timers VIP naturterapi eller coachingsession i naturen

Hvis du har brug for støtte og vejledning i en svær situation samtidig som du finder inspiration og ro i naturen, er dette noget for dig. Du støttes i at gå i dybden med det, du er udfordret af lige nu, med samtale og de øvelser og fordybelser der er behov for. Du får også redskaber til selv at gå videre med at bruge naturen som helende partner i din proces. Vi mødes fortrinsvis onsdag formiddag ved det smukke landskab øst for Hald Sø. Ring eller skriv mig for nærmere information.

Helende Vandringer – naturterapi med øvelser i nærvær og indre ro

Så længe vi går, så går det nok. Hver onsdag kl.13-15 er der en lille trofast gruppe med til Helende Vandringer i Gamle Almind i den smukke skov øst for Hald Sø. Vi vil gerne have flere med, og du må være med så ofte du vil, du betaler bare for en enkelt gang eller med klippekort. Naturen har en stærkt beroligende effekt på vores nervesystem, og det at gå sammen med andre – i en meningsfuld samtale eller i fordybelse og stilhed – giver støtte og vished om at vi ikke er alene. Vi går i al slags vejr (næsten – undtagen når min bil er sneet inde i Hjarbæk..!).

Hvornår: Hver onsdag kl. 13-15 undtagen i skolernes ferier (og ved ekstremvejr!).

Hvor: Vi mødes inderst i Gamle Almindvej ved P-Pladsen /vendepladsen (der vejen deler sig og går ned bakken til Most Møllevej)

Hvad: Vi går i stilhed eller i samtale og holder små stop med øvelser undervejs, f.eks. meditationer, energiøvelser, chi gong. Der introduceres hver gang et tema som inspiration til fordybelse og fornyelse.

Pris per gang: kr. 130,-   Klippekort 5 gange: kr. 500,-. Betales på Mobile Pay 160610
Tilmelding nødvendig – tilmelding ved at betale på Mobile Pay, husk at skrive dato du vil være med og evt. tlf. nr. så jeg kan nå dig ved evt. ændringer.

Bålaftener med Fordybelse og fornyelse ved bålet.

En smuk og magisk aften sammen med andre rundt bålets skær, med stilhed og samtale og en guidet proces for at give slip på det gamle og give plads til det nye, der ønsker at komme frem i dit liv.

  • OBS! Bålaften holder pause indtil vi finder et egnet sted.

Tag kontakt hvis du har spørgsmål eller er usikker på hvilke tilbud der vil kunne være aktuelt for dig, på mail elin@aabnerum.dk eller 29118411.

Kalender

Tilmeld dig Åbne Rums nyhedsbrev

Tilmeld nyhedsbrev

* indicates required

Jeg giver herved Åbne Rum tilladelse til at sende mig nyhedsbrev, tilbud om kurser og andre relevante nyheder.

Du kan fravælge dig nyhedsbrevet hvornår du vil, ved at klikke på linket nederst på nyhedsbrevet. For information omkring vores persondatapolitik, se Åbne Rums hjemmeside:https://www.aabnerum.dk/persondatapolitik/.